NIEUW !
Richard Thomas: The Whiskey CookbookOntsluit het geheim van whiskycombinaties met The Whiskey Cookbook.
Sensationele proefnotities en combinaties voor Bourbon, Rye, Scotch en Single Malts!
Wijn is niet de enige drank die bij een goede maaltijd past. In dit…€ 27,95NIEUW !
A Taste of the Highlands: Ghillie BasanOp deze culinaire reis door de Schotse Hooglanden ontmoet de bekroonde culinair schrijver Ghillie Basan een groot aantal ambachtelijke voedselproducenten, boeren, landbewerkers, vissers en distilleerders. Van de wilde valleien van…
€ 29,95NIEUW !
The Official Peaky Blinders Cookbook: 50 Recipes Selected by The Shelby Company Ltd; Rob MorrisHet officiele Peaky Blinders Kookboek: 50 recepten geselecteerd door The Shelby Company Ltd; Rob Morris
Heb je ooit willen eten als de Peaky Blinders? Met dit eerste officiële kookboek kun je nu een unieke culinaire reis maken…€ 21,95- Peggy Noe Stevens & Susan Reigler: Which Fork Do I Use with My Bourbon?
Which Fork Do I Use with my Bourbon?
Setting the Table for Tastings, Food Pairings, Dinners, and Cocktail PartiesEen mooi verzorgd boek door twee dames die hun sporen ruimschoots hebben verdiend in de bourbon-industrie. Peggy is…€ 25,95 - Sheila McConachie/Graham Harvey: Whisky Kitchen
Heerlijke gerechten in combinatie met heerlijke whisky's. kijk je alleen al naar de plaatjes loopt het water je al in de mond.. Je moet wel een goed gevulde drankenkast hebben, maar de echte liefhebber weet vast wel een…
€ 24,95 -33%
Bob Minnekeer & Stef Roesbeke: Single Malt Flavourskoken met kruiden op whiskey
Single malt whisky is een verrassend veelzijdige drank die zowel in zijn pure vorm als in de keuken ten volle tot zijn recht komt. Bob Minnekeer en chef Stef Roesbeke (De Cluysenaer) bereiden samen…€ 29,95 € 19,95-20%
Hans Offringa: A Taste of WhiskyDutch whisky expert and author Hans Offringa selected 10 Scottish single malts and approached four famous chefs in the Netherlands, Belgium, France and Scotland with the following question: Would you be so kind to prepare a 10…
€ 24,95 € 19,95- Hans Offringa: De Smaak van Whisky
Voor zijn nieuwe boek selecteerde Hans Offringa tien Schotse whisky’s en vondt vier topkoks uit Nederland, België, Frankrijk en Schotland bereid ze te verwerken in een tiengangenmenu. Jonnie en Thérèse Boer, Stef en Krien…
- Hans Offringa : De keuken in met whisky
Whisky heeft in de keuken de afgelopen jaren een enorme vlucht genomen.
Geen wonder; omdat het de meest complexe drank ter wereld is, smaakt het naar meer. Beroemde ‘neuzen’ in de industrie ontdekten meer dan 200…