NIEUW !

Artikel 118 van 118

Spirit of Spirits, (Premium Fine-Art Fotografische Editie) a photographic journey into Scotland’s whisky; J. Miguel Ferreira

€ 135,00 (inclusief btw)

Premium Fine-Art Fotografische Editie

Ga mee op een fotografische roadtrip door alle whiskyregio's van Schotland, inclusief de westelijke eilanden.

Ga op een muzikale achttien maanden durende reis door de adembenemende landschappen van Schotland met J. Miguel Ferreira als je gids, weer of geen weer. Tijdens deze verkenning ontdek je de befaamde single malt distilleerderijen van Schotland terwijl je het rijke erfgoed van zijn whisky ontrafelt. Van de verborgen dalen van de Hooglanden tot het wereldpodium, beschrijft de auteur de epische reis van het Schotse levenswater, doordrenkt van geschiedenis en traditie.
Reis door de tijd, van The Lords of the Isles en James IV tot het tijdperk van John Knox en de Schotse Reformatie, en onderzoek de fascinerende invloeden die de whisky-cultuur hebben gevormd. Ontdek de dramatische gebeurtenissen uit het verleden van Schotland, van de Hooglandse Ontginningen tot de clandestiene wereld van whisky-smokkel, en begrijp de diepgaande impact van de matigingsbeweging. Duik in intrigerende onderwerpen zoals Terroir en The Angels' Share, en verlicht de onderling verbonden verhalen van de aantrekkingskracht van whisky.
Dus pak je paraplu in en bereid je voor op een meeslepend avontuur door de met whisky doordrenkte geschiedenis van Schotland. De reis belooft even verhelderend als opwindend te zijn.

INHOUD:
Islay
Speyside
Hooglanden
Campbeltown
Lage landen
Eilanden
De productie van whisky
Schotse whisky in de wereld
Whisky proeven

Deze hardcover fotoversie bevat 280 zwart-witafbeeldingen.
Engels, 432 pagina's

Let op: Er is ook een "goedkopere versie" (296 pagina's) te koop! Dit is een alleen "tekst versie" dus zonder de zeer mooie foto's!

 

© 2011 - 2024 Whiskyboeken | sitemap | rss