Artikel 44 van 118

De mooiste whiskyroutes door Schotland; Hans Offringa & Becky Offringa

€ 29,99 (inclusief btw)

2de, herziene editie!

Gewapend met notitieboek en camera trekt Hans Offringa al meer dan 30 jaar door Schotland, en sinds 2005 meestal vergezeld van zijn vrouw Becky. Het echtpaar verkent en bezoekt niet alleen talloze distilleerderijen maar ook de omgeving en wat er nog meer te zien en te doen is. Voor dit boek heeft het duo Schotland in segmenten opgedeeld die elk aan de hand van een specifieke reis in negen hoofdstukken zijn beschreven en rijkelijk geïllustreerd met foto’s en kaartjes.

Alhoewel whisky de rode draad is, wordt er ook veel aandacht besteed aan de geschiedenis van de streek en andere bezienswaardigheden dan distilleerderijen alleen. Alles in een verhalende stijl, met een vleugje tongue-in-cheek humor – het kenmerk van de auteur, die inmiddels wereldwijd al meer dan 25 boeken over whisky heeft gepubliceerd en diverse malen is onderscheiden voor zijn werk. De vele foto’s zijn voor het grootste deel van de hand van zijn vrouw.

• 8 autoroutes en 2 zeilreizen door het prachtige Schotland

• Inclusief proefnotities, beschrijvingen van distilleerderijen, historische informatie, kaartjes en wat er nog meer te zien is in de regio

• Omvang: 216 pagina’s

• Uitvoering: Full colour, hardcover, met bijna 300 foto’s 

Voor hun vele boeken, foto’s en artikelen over whisky en Schotland zijn Hans en Becky beiden benoemd tot Keeper of the Quaich – de hoogste onderscheiding die een persoon van de Schotse whiskyindustrie kan ontvangen.

 

© 2011 - 2024 Whiskyboeken | sitemap | rss