Artikel 115 van 118

The Malt Whisky Map of Scotland

€ 10,95 (inclusief btw)
Het artikel is op dit moment uitverkocht. Stuur ons een Email misschien kunnen wij u toch helpen. Alleen duurt het dan langer dan normaal. info@whiskyboeken.nl

Voor de vijfde keer publiceert de aimabele Schotse auteur Neil Wilson een kaart van Schotse whiskydistilleerderijen. Ditmaal niet alleen. Hij kaartte een nieuw idee aan bij James McEwan thans betrokken bij de ontwikkelingen bij Ardnahoe.

Het tweetal maakte een prachtige nieuwe versie waarop meer dan 120 distilleerderijen staan, ook degenen die sinds 1960 gesloten zijn. Niet alleen die waar single malt wordt gemaakt, doch ook zeven locaties waar grain whisky wordt geproduceerd.

De kaart is in full colour gedrukt en op de achterkant staat de wereld aan informatie over de genoemde distilleerderijen. De bekende whiskyregio’s zijn een beetje ‘aangepast’ om het wat overzichtelijker te houden. Jims notities zijn uniek en vaak heel grappig om te lezen. 
Verder zijn er webadressen, informatie over vaten, kuiperijen en distilleertermen toegevoegd, alsmede informatie over bezoekerscentra, openingstijden en rondleidingen.

Als extraatje is een Highland Distilling License uit 1793 afgebeeld en de kaart is eveneens voorzien van Landranger OS Map References. Dit product zal zowel de professional als de amateur aanspreken.

Afmeting: 234x118 mm (opgevouwen); 974x674 mm (opengeklapt).

© 2011 - 2024 Whiskyboeken | sitemap | rss