Artikel 53 van 118

Raw Spirit In; Search of the Perfect Dram: Iain Banks

€ 19,95 (inclusief btw)

In een meeslepende reis die interessant is voor niet-drinkers als voor echte whiskykenners, verkent sci fi en literaire auteur Iain Banks het rijke erfgoed van Schotse whisky. Van de beroemdste distilleerderijen tot de meest obscure handelingen. Whisky is meer dan een drank; het is een cultuur die mensen, plaatsen en producten ver over het ruige terrein van Schotland met elkaar verbindt.
Van auto’s naar veerboten naar fietsen, Banks doorkruist zijn thuisland en weeft een boeiend verhaal vol fascinerende tradities, eigenaardige mensen en ronduit bizarre plaatsen die hij tegenkomt op zijn reis over Schotlands Great Golden Road.

Nieuwe inleiding door Ian Rankin, “Een van de meest speelse en onderhoudende schrijvers van onze generatie”, Val McDermid – Guardian. 

“Het boek waar ik het vaakst naar terugga… Het is alsof je in een warm bad stapt.” James Graham, THE TIMES (toneelschrijver en bedenker van ITV’s Quiz) “Vol inzichtelijke en geestige observaties… dit is een opwindende en informatieve duik in de unieke geschiedenis en blijvende aantrekkingskracht van deze iconische sterke drank.” VISIT SCHOTLAND, 9 ‘must read’-boeken.

Engels, harde kaft, 384 pagina’s

© 2011 - 2024 Whiskyboeken | sitemap | rss