Bourbon, American Whiskey & Rum
- Isabel Boons & Kobe Desmet : Tequila, mezcal
De complete gids
Een nieuwe generatie Mexicaanse meesterdistilleerders produceert vandaag met veel zorg en trots tequila en mezcal. Ontdek met dit complete naslagwerk de lange geschiedenis van beide dranken die teruggaat tot de…€ 24,99 -10%
Benoit Noel, Peter Verte en Artemis: Absinthe; a Myth Always GreenEngelstalig handboek over de illustere drank Absinthe, geschreven door Benoit Noel, Peter Verte en Artemis
€ 10,00 € 9,00-33%
Davide Staffa: World icons of rum. Bilingual editionTaal: Italiaans / Engels
Softcover, 152 pagina's€ 29,95 € 19,95- Caroni 100% Trinidad Rum: Steffen Mayer
Caroni 100 % Trinidad Rum van Steffen Mayer is een monumentaal naslagwerk in twee delen (±1136 pag., ~9 kg), gebaseerd op vijf jaar onderzoek. Het documenteert geschiedenis, distilleerderij, bottelingen én collectorsinzichten
€ 299,00 - Modern Caribbean Rum: Matt Pietrek & Carrie Smith
Modern Caribbean Rum, Hét Ultieme Rumboek
Modern Caribbean Rum is de ultieme diepe duik in rietsuiker, gericht op waar rum vandaan komt: het Caribisch gebied. Deze eigentijdse gids over rum en de industrie die het maakt, is een…€ 149,00 NIEUW !
Latijns-Amerika in je glas; Stijn Hiers📘 Ontdek de verborgen spirits van een fascinerend continent
Ben je fan van whisky, rum of tequila? Dan is dit boek een absolute must-read. In Latijns-Amerika in je glas neemt drankhistoricus Stijn Hiers je mee op een…€ 21,95NIEUW !
Bourbon Lore: Legends of American Whiskey; Mason Walker & Clay RisenBourbon Lore: Legends of American Whiskey van Mason Walker & Clay Risen is een prachtig geïllustreerd standaardwerk voor iedere whiskeyliefhebber. In dit luxe hardcover boek wordt de geschiedenis van bourbon en rye verteld aan de…
€ 79,95NIEUW !
American Whiskey Master Class: The Ultimate Guide to Understanding Bourbon, Rye, and Other American Whiskeys – Lew BrysonAmerican Whiskey Master Class van Lew Bryson is een toegankelijke, diepgaande handleiding in Amerikaanse whiskystijlen (bourbon, rye, etc.), met interviews, tasting notes en insiderverhalen.
€ 39,95