Artikel 55 van 118

Carlo Devito: Big Whiskey: The Revised Second Edition

€ 29,95 (inclusief btw)

Een bijgewerkte editie van Big Whiskey, the definitive guide to the American Whiskey Trail. (Big Whiskey, de meest complete gids voor de Amerikaanse Whiskeyroute).

Deze bijgewerkte editie van ‘de meest complete gids voor de Amerikaanse Whiskeyroute’ is een uitgebreide verzameling van whiskey, bourbon en rye gemaakt door de beste distilleerderijen in Kentucky en Tennessee.

Alle afbeeldingen van flessen, etiketten, kijkjes achter de schermen en de schoonheid van de Whiskyroute worden prachtig in kleur gepresenteerd. Interviews met gerenommeerde distillateurs geven een ongelooflijk inzicht in hoe whiskey wordt gemaakt. Zowel de plaatselijke bevolking als de toeristen zullen nieuwe distilleerderijen en uitdrukkingen ontdekken die zeker aan ieders smaak zullen voldoen.

- Interessante interviews met Meester Distillateurs

- Profielen van meer dan 100 distilleerderijen en proefnotities voor honderden whiskey’s 

Of je nu een doorgewinterde connaisseur bent of gewoon het verschil wilt ontdekken tussen Bourbon en Tennessee whiskey, deze uitgebreide editie is uw onmisbare gids voor de Amerikaanse whiskeyroute. Big Whiskey is het perfecte cadeau voor de whiskeyliefhebber in uw leven

Hardcover, 640 pagina's

Taal: Engels

© 2011 - 2024 Whiskyboeken | sitemap | rss