NIEUW !

Artikel 38 van 118

A Taste of the Highlands: Ghillie Basan

€ 29,95 (inclusief btw)

Op deze culinaire reis door de Schotse Hooglanden ontmoet de bekroonde culinair schrijver Ghillie Basan een groot aantal ambachtelijke voedselproducenten, boeren, landbewerkers, vissers en distilleerders. Van de wilde valleien van de Cairngorms, de overvloedige wateren van de Moray Firth en het glooiende boerenland van de Black Isle tot aan de zeearmen, heidevelden en bergen van Sutherland en Argyll, ontdekt zij een enorme verscheidenheid aan lokale producten.

In dit boek deelt zij het beste ervan: lamsvlees en grasgevoerd rundvlees, hertenvlees, verse zalm en sappige langoustines, seizoensfruit en -bessen, kazen en vleeswaren, boter en broden, maar ook whisky, gin en bier – en nog heel veel meer. Met honderd recepten, die ze onderweg heeft verzameld, variërend van traditioneel tot hedendaags, en de verhalen van de mensen die zij ontmoet, is dit een prachtige viering van het leven en voedsel op een van de mooiste plekken ter wereld.

Genomineerd voor The Guild of Food Writer's Best International or Regional Cookbook Award en genomineerd voor the guild of foodwriters awards 2022.

208 pagina´s, Hardcover
Taal: Engels

© 2011 - 2024 Whiskyboeken | sitemap | rss