Artikel 26 van 118

Whisky Rising: The Second Edition: The Definitive Guide to the Finest Japanese Whiskies and Distillers Hardcover; Stefan Van Eycken

€ 29,95 (inclusief btw)

Whisky Rising: The Second Edition is de meest actuele, uitgebreide bron over Japanse whisky.

Deze volledig bijgewerkte gids van whisky-autoriteit en Japanse whisky-expert Stefan van Eycken neemt je mee op een rondleiding langs enkele van de meest begeerde whisky’s ter wereld. Japanse whisky’s behoren tot de meest gewaardeerde whisky’s en hebben traditionele producers verslagen in grote internationale competities. Door beproefde Schotse en Amerikaanse methodes te combineren met nieuwe ideeën, worden deze whisky’s doordrenkt met exotische smaken uit lokale Japanse houtsoorten om een uniek en kenmerkend product te maken die trouw blijft aan het Japanse terroir. In deze herziene editie staan nieuwe ambachtelijke distilleerderijen centraal, met aandacht voor hun verhalen, de opzet van hun distilleerderijen en hun filosofieën.

Met fascinerende interviews en profielen van de meest gevierde distilleerders en blenders, bijgewerkt om de nieuwe concurrenten in de Japanse whiskywereld toe te voegen.
Een gids voor insiders voor de beste whiskybars.
Hoe drink je whisky op de juiste manier.
Heerlijke cocktailrecepten.
Proefnotities en recensies van de beste Japanse whisky’s.

Van Eycken werpt een licht op de beroemdste blends van Japan, de unieke whiskycultuur en neemt je mee naar het hart van de Japanse whiskyproductie.

Ontdek waarom, als het op whisky aankomt, alle ogen op Japan zijn gericht met Whisky Rising: The Second Editions.

Engels, hardcover, 640 pagina’s

© 2011 - 2024 Whiskyboeken | sitemap | rss