Artikel 24 van 118

A Passion for Whisky: Ian Wisniewski

€ 29,95 (inclusief btw)

Een aanvulling op Mitchell Beazleys succesvolle publicatie met whiskythema. Deze onmisbare gids over de wereldberoemde whisky’s van Islay legt uit wat ze zo speciaal maken en beschrijft het groeiende aantal getalenteerde distilleerderijen. ‘Ian Wisniewski is een van onze belangrijkste schrijvers over drank. Dit boeiende boek is tegelijkertijd warm, deskundig en onderhoudend, en is essentiële lectuur voor alle fans van Islay-whisky.’ – Charles MacLean. Het Schotse eiland Islay produceert enkele van ’s werelds meest gewaardeerde malt whisky’s en wordt door de New York Times beschreven als het equivalent van Bordeaux voor wijnliefhebbers.

In A Passion for Whisky onderzoekt Ian Wisniewski de unieke combinatie van traditie, innovatie, klimaat en locatie, die zulke prachtige exemplaren van Schotse whisky maken, vergezeld van speciaal in opdracht gemaakte illustraties van Melvyn Evans.

Individuele profielen van de 13 distilleerderijen van Islay bevatten proefnotities voor geselecteerde malts die de ongelooflijke verscheidenheid aan geproduceerde geturfde stijlen illustreren, samen met een sectie over proeftechnieken, waardoor dit een onmisbare gids is voor liefhebbers van Schotse whisky.

Engels, hardcover, 256 pagina's

© 2011 - 2024 Whiskyboeken | sitemap | rss