NIEUW !

Artikel 107 van 118

Bourbon 101; Albert W. A. Schmid

€ 29,95 (inclusief btw)

Bourbon 101 biedt een unieke benadering en introductieom kennis te maken met de wereld van bourbon. De bekroonde auteur Albert W. A. Schmid neemt je mee op een snelcursus door alles wat bourbon omvat, inclusief de geschiedenis, productie en blijvende culturele identiteit. Schmid biedt nieuwe liefhebbers van bourbon een startpunt het is een boek voor degenen die hun smaakpapillen willen ontwikkelen en die bourbon willen vinden die het beste bij hun eigen smaak past. Verteld door de ogen van Schmid's eigen ervaringen en interacties met experts in de wereld van bourbon, is het boek evenzeer een handboek als een liefdesbrief aan een drank die een onuitwisbare indruk heeft achtergelaten op degenen die het lef hadden om de eerste slok te nemen.

De geruchten zijn waar; er zijn meer vaten bourbon dan mensen in Kentucky. Sterker nog, statistieken vertellen ons dat er bijna twee vaten rijpende bourbon zijn voor elke inwoner van de Bluegrass State. Met een bevolking van bijna 4,5 miljoen mensen en elk vat dat bijna 200 flessen oplevert, is het veilig om te zeggen dat de gemiddelde Kentuckiër niet ver hoeft te zoeken naar een fles amberkleurig goud.

Hoewel Kentucky bekend staat als de thuisbasis van bourbon, gaat het voor bourbonliefhebbers over meer dan alleen de aanschaf ervan. Het is een verhaal en een ervaring, maar bovenal is het een nalatenschap. Terwijl mensen in de Verenigde Staten en de rest van de wereld beginnen te bezwijken voor de aantrekkingskracht van Kentucky's nationale drank, beleeft bourbon zijn moment - het verzamelen en genieten van flessen is nu een waardige passie om geworden.

Engels; Hardcover; 280 pagina's

 

© 2011 - 2024 Whiskyboeken | sitemap | rss