Taalkeuze

Nederlands Nederlands English English

Gastenboek

 • 10-11-2017 - Beste,
  we hebben iemand het blad Whisky etc kado gedaan voor...  lees meer
 • 07-09-2017 - Geachte Medewerk(ster)er Whiskyboeken,

  Ik wil u graag het volgende verzoeken/vragen...  lees meer
 • 07-07-2017 - Hallo Sanne,

  kun je mij helpen aan het "Whisky van de...  lees meer
Plaats een bericht

Gastenboek

                             


 • Geplaatst door Henk
  Beste,
  we hebben iemand het blad Whisky etc kado gedaan voor acht nummers. nu is dit nooit opgepakt en in gang gezet.
  kunt u mij vertellen hoe ik dit alsnog in gang kan zetten?

  BVD

  Henk Verweij
  0624971587
 • Geplaatst door Stefan van Kleef
  Geachte Medewerk(ster)er Whiskyboeken,

  Ik wil u graag het volgende verzoeken/vragen voor mijn neef Robert, zou u ons a.u.b. kunnen steunen en ons doneren met een mooi whiskyboek (klein of groot wij zijn met alles blij, alles welkom) , wij willen die dan graag met onze whiskyclub veilen, en de opbrengst geheel schenken aan Robert Challenge (zie bijlage). Kunnen alle Ondernemers, winkeliers en Horeca en natuurlijk whiskyliefhebbers dit te samen met mij realiseren!
  Mijn naam is Stefan van Kleef en ben zelf voorzitter en The Nose Man van de “Eerste Boxtelse Whisky Society “ of te wel de E.B.W.S. uit Boxtel.

  Wij willen graag met onze whiskyclub ( en alle whiskyliefhebbers in Nederland en zelfs daarbuiten) een bijdrage proberen te leveren voor Robert Schoonenberg om Robert (en hopelijk andere MS patiënten) uiteindelijk zijn Stamceltherapie te laten verwezenlijken.
  Ik weet dat voor sommige Whisky en MS niet matchen, maar als whiskyliefhebbers is het product whisky en zijn geschiedenis onze grote hobby en passie en dat verbind ons.

  Robert woont samen met zijn Boxtelse vrouw Cindy Schoonenberg-Schraven en zijn twee tienerdochters van 11 jaar, Zoë en Loïse, in Capelle aan den IJssel. De eerste symptomen kreeg Robert al in 2000, toen hij tijdens de voetbaltrainingen last kreeg van zijn voeten. In juli 2004 werd de diagnose MS gesteld. In 2008 kwam hij in een rolstoel terecht en sinds 2011 kan hij niet meer zonder deze rolstoel.

  In Nederland is Robert uitbehandeld, voor zijn vorm van MS is hier helaas niets meer dat zijn achteruitgang zou kunnen stoppen. Zijn levensverwachting is dan nog ongeveer 2 jaar.In het buitenland wordt al een aantal jaar stamceltherapie toegepast als geneeswijze. Bij 84% van deze patiënten wordt met deze therapie de ziekte gestopt en is zelfs een levensverbetering van 25% mogelijk. Deze behandeling is echter zeer kostbaar, lees € 85.000,- en wordt niet door de ziektekostenverzekeraars in Nederland vergoed. Om alles goed te kunnen regelen is er een stichting genaamd ‘Robert’s Challenge’ opgezet. Het geld dat deze stichting ophaalt wordt niet alleen gebruikt voor Robert, maar ook voor andere patiënten die leiden onder deze ziekte.


  Kijk voor evt. meer informatie over Robert en de stichting op www.robertschallenge.nl
  Ik weet dat u misschien meerdere aanvragen voor een donatie zult ontvangen, maar ik hoop dat u deze aanvraag kan en wilt honoreren, zodat wij met het product Whisky en alle whiskyvrienden Robert kunnen steunen met uiteindelijke een mooie bijdrage voor zijn Stamceltherapie!
  We moeten hem en zijn gezin toch een hoopvolle toekomst kunnen schenken!
  Zou u dit kunnen verwezenlijken als hoge uitzondering binnen u onderneming!
  Laat ons a.u.b. te samen Robert gaan helpen, bij voorbaat dank voor u tijd en aandacht, ik zie heel graag u reactie tegemoet, of u iets voor Robert kan en wil betekenen!
  Geeft u a.u.b. een reactie of u wel of niet een donatie schenkt, dan weet ik of u deze email hebt gelezen, en voorkom ik dat ik u een herinnerings email zou sturen, wat sommige als hinderlijk ervaren, en dat is laatste wat ik wil, u tot last zijn, bij voorbaat dank!

  Ik heb als diverse donaties voor de veiling mogen ontvangen van u collega,s The Oldpipe, Anker Amsterdam, A Brand new day, Whiskyglazen, Den Hoolwhisky, De Ijsvogel Arcen, Whisky en wijnhandel Verhaar, Veldman Stokerij, Kintra Whisky Erik Molenaar, Hans Offringa, Drie Bergen wijn, Heische Hoeve, Eaglesburn, Schouten Distillery, Kalkwijck Distillery, Slijterij Zeewijck, Bol.com, Forte Uitgever, Veltman Uitgever, Restaurant De Librije Zwolle, Glenfiddich, Good Cook kookboeken, Lannoo uitgeverij, Schrijver Bob Minnekeer, Schrijver Mark Demul, Lord of the Drams, De Liter Slijter, Van Kleef Distilleerderij het zou ons heugen als u we u naam hier kunnen en mogen toevoegen, en zodoende een bijdrage kunnen leveren aan Robert Challenge!
  Bij voorbaat dank.

  Met vriendelijke groet,

  Dhr. van Kleef A.F.C.M. (Stefan)
  De Beukums 76
  5283 XD Boxtel (N
  Nederland
  E-mail : afcmvankleef@ziggo.nl

  Namens Robert Challenge.
 • Geplaatst door Loek
  Hallo Sanne,

  kun je mij helpen aan het "Whisky van de Lage landen"van Wieger Favier?

  Fijn weekend

  Grt Loek C.M. Fransen
 • Geplaatst door Kubilay Engin
  Hebben jullie Whisky Bible 2013 in voorraad?
  Zo ja, willen jullie die dan meenemen naar Den Haag. Ik haal 'm daar op bij jullie.
  Als dat goed is en kan.
  Kubilay.