- Hans Offringa: De weg naar Craigellachie
2e druk, herziene edtie.
Dit boek is een persoonlijke ontdekkingsreis met een hoog autobiografisch gehalte. Onderweg trakteert de auteur je op allerlei uitstapjes in whiskyland en vertelt op humoristische wijze hoe hij terloops…€ 14,95 - Jeroen Derks: De Illusie van Drank
Hoe kan het dat we dranken, zoals whisky, wijn en bier, zien, ruiken en proeven? Wie is de betere ruiker, de vrouw of de man? Wat heeft taal met geur- en smaakperceptie te maken? Hoe drinken we drank in de toekomst en wat nemen we…
€ 21,50 uitverkocht
Hans Offringa : Still StoriesWhiskyverhalen van Kentucky tot Kilbeggan
Tien jaar na het verschijnen van zijn succes- volle road-story "De Weg naar Craigellachie" komt Hans Offringa opnieuw met een boek vol boeiende verhalen uit de wondere wereld van whisky,…- Dominic Roskrow : 1001 Whisky's die je geproefd moet hebben
Niet op voorraad, is in herdruk, datum nog niet bekend
1001 whisky’s die je geproefd moet hebben! is een waardevolle bron voor alle whiskyliefhebbers, verkent de enorme diversiteit van deze traditionele drank, laat u… - José Bryan: What's the story? Op reis langs de verhalen van Ierland
“WHAT’S THE STORY?” Op reis langs de verhalen van Ierland Weergaloos nieuw boek dat je, met een lach en een traan, meeneemt op reis naar het mystieke Ierland.
De schrijfster weet zo beeldend te vertellen dat je je in…€ 19,95 -33%
Bob Minnekeer & Stef Roesbeke: Single Malt Flavourskoken met kruiden op whiskey
Single malt whisky is een verrassend veelzijdige drank die zowel in zijn pure vorm als in de keuken ten volle tot zijn recht komt. Bob Minnekeer en chef Stef Roesbeke (De Cluysenaer) bereiden samen…€ 29,95 € 19,95-33%
Neil Wilson; Whisky in de Pocket - 10de Nederlandse editie: Hans OffringaNederlandse uitgave: vertaling van Hans Offringa
In 1986 bracht Wallace Milroy (1931-2016) de 1ste editie van zijn onvolprezen Malt Whisky Almanac uit, waarbij Neil Wilson de rol van redacteur vervulde. Er zouden nog diverse…€ 14,95 € 9,95Binnenkort
Gekookt & Gestookt; Gerechten met schotse whisky: Hans Offringa & Stef RoesbekeEen boek van twee whiskykenners, dat bij geen enkele whisky liefhebber mag ontbreken. De een kookt ermee, de ander schrijft erover. Chef Stef Roesbeke, eigenaar van restaurant De Cluysenear en whiskyschrijver Hans Offringa
€ 29,50