Vorige Artikel 109 van 113 Volgende

Nico Martini: Texas Whiskey

€ 34,95 (inclusief btw)
Het artikel is op dit moment uitverkocht. Stuur ons een Email misschien kunnen wij u toch helpen. Alleen duurt het dan langer dan normaal. info@whiskyboeken.nl

Texas Whisky: hier is het eerste en enige boek dat het verhaal van Texas whiskey vertelt.


De geschiedenis van Texas gaat diep en de geschiedenis van whiskey in de staat is geen uitzondering. Maar de Texas whisky-scene, die de nadruk legt op lokale maïs en vaten gemaakt van bomen die in de staat zijn geteeld, is de afgelopen 10 jaar exponentieel gegroeid, zoals deze verzameling van meer dan 100 gevarieerde distilleerders duidelijk maakt. Zowel de lokale bevolking als toeristen zullen nieuwe uitdrukkingen ontdekken die zeker zullen voldoen aan de smaken die zo gevarieerd zijn als Texas groot is. Texas whiskey, door middel van distilleerderij profielen, interviews met deskundigen, en originele fotografie, vertelt het verhaal van hoe whiskey uit de Lone Star State is anders dan whisky wordt gemaakt ergens anders op de planeet. 


Nico Martini is medeoprichter van Bar Draught, mobiele tap-cocktailoplossingen, hij is de is oprichter van Hypeworthy, een digitaal marketing- en merkenbureau, en hij is voormalig docent aan de Universiteit van Texas in Dallas. Hij heeft lesgegeven aan de USBG, het Bar Institute NYC en het Bar Institute Portland.

Hardcover: 512 pagina's

Engels

© 2011 - 2023 Whiskyboeken | sitemap | rss