Ilse Duponcheel & Isabel Boons : Vermout

Vorige Artikel 7 van 20 Volgende
€ 24,99 (inclusief 9% BTW)
Aantal

De complete gids

James Bond weet het al lang, en in grootsteden als Barcelona en Londen is het al een tijdje een trend, maar stilaan krijgt vermout ook bij ons weer een vaste plek op de kaart in hippe bars. Spannend, zuiver, kruidig, zoet, bitter, met fijnzinnige specerijen of een klein schijfje sinaasappel. Puur of on the rocks. Als aperitief of digestief. Mixwaardig. Met vermout kun je alle kanten op.

Maar wat is het nu precies, waar komt het vandaan, en, vooral, hoe drink je het best?

Ilse Duponcheel, vermoutexperte, en Isabel Boons, culinair journaliste en auteur van Gin & Tonic, en Tequila & Mezcal, bieden je een antwoord op al je vragen en geven je alle nodige achtergrondinformatie om theorie in praktijk om te zetten.
Met een praktische indeling van de verschillende soorten vermout, een overzicht van de hipste vermuterias en enkele originele recepten ontdek je met deze gids de vele mogelijkheden van vermout, niet alleen in cocktails maar ook in de keuken.

Ilse Duponcheel richtte Dolce World op, een gastronomische community met culinaire evenementen en het magazine Dolce.

Isabel Boons is freelance foodwriter voor tal van magazines. Ze is ook een fervent ginlover.

© 2011 - 2019 Whiskyboeken | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel