Vorige Artikel 4 van 22 Volgende

Bob Minnekeer : Masterclass Single Malt Whiskies of Scotland

€ 49,99 (inclusief 9% btw)
Het artikel is op dit moment uitverkocht. Stuur ons een Email misschien kunnen wij u toch helpen. Alleen duurt het dan langer dan normaal. info@whiskyboeken.nl

De beste singlemaltwhisky's nu voor u geselecteerd en geproefd.

Whisky Buf Bob Minnekeer doorkruist Schotland op zoek naar achttien spraakmakende topdistilleerderijen, zoals Bowmore, Glenfiddich, Auchentoshan enz. De kwaliteit van de whisky geeft telkens de doorslag. Per distilleerderij belicht hij een specifiek aspect van de whiskyproductie. In dit rijk geïllustreerde werk komen ook de bezienswaardigheden van de streek en toeristische suggesties aan bod. Daarnaast voorziet hij een apart hoofdstuk over het ruiken en proeven van whisky en geeft hij proefnotities mee.

Bob Minnekeer staat internationaal bekend als Whisky Buff Bob (een Schotse eretitel voor whiskyconnaisseur). Zijn Gentse whiskyclub Glengarry stelt zich ten doel belangstellenden te introduceren in de wondere wereld van de whisky.

De fotografie is van Andrew Verschetze. Andrew Verschetze studeerde kunst en fotografie aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten in Gent. Vervolgens specialiseerde hij zich in foodfotografie en drankenboeken.

© 2011 - 2021 Whiskyboeken | sitemap | rss